Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έτσι ονειρεύεται τον εαυτό του ως πατέρα – Η ανάρτηση στο Instagram

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έτσι ονειρεύεται τον εαυτό του ως πατέρα – Η ανάρτηση στο Instagram

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σε λίγους μήνες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η influencer βρίσκεται στον τέταρτο μήνα και έχει μια δύσκολη εγκυμοσύνη, καθώς ταλαιπωρείται από εμέτους και ζαλάδας.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την άλλη περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά το μωράκι του, αλλά και να μάθει το φύλο του.

Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, η οποία απεικονίζει την σχέση του πατέρα με την κόρη, αλλά και με τον γιο, χωρίς όμως να γράψει την προτίμησή του για το φύλο του πρώτου του παιδιού.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το Instagram του Δημήτρη Αλεξάνδρου:

ΠΗΓΗ: Fthis.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE