Απηύδησαν στη Θεσσαλονίκη – Έφεραν καρέκλες από την κουζίνα στη στάση του λεωφορείου

Απηύδησαν στη Θεσσαλονίκη – Έφεραν καρέκλες από την κουζίνα στη στάση του λεωφορείου

Χωρίς καρέκλες έμεινε στάση του ΟΑΣΘ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Βαρδάρη, δεν υπάρχει το γνωστό παγκάκι στη στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να δώσουν αυτοσχέδια λύση.

Την λύση αποφάσισαν να δώσουν οι ίδιοι οι πολίτες τοποθετώντας καρέκλες κουζίνας, οι οποίες μάλιστα είναι δεμένες μεταξύ τους για να μην φύγουν. «Δωρεά για υπερήλικες και εργαζόμενους», έγραψε ο πολίτης που τις τοποθέτησε.

Σημειώνεται ότι σε μικρές στάσεις δεν επιτρέπονται καθίσματα. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο σημείο που είναι πολυπληθές θα μπορούσε να τοποθετηθεί μεγαλύτερη στάση. Άρα και κάθισμα.

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE