Απηύδησαν στη Θεσσαλονίκη – Έφεραν καρέκλες από την κουζίνα στη στάση του λεωφορείου

Απηύδησαν στη Θεσσαλονίκη – Έφεραν καρέκλες από την κουζίνα στη στάση του λεωφορείου

Χωρίς καρέκλες έμεινε στάση του ΟΑΣΘ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Βαρδάρη, δεν υπάρχει το γνωστό παγκάκι στη στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να δώσουν αυτοσχέδια λύση.

Την λύση αποφάσισαν να δώσουν οι ίδιοι οι πολίτες τοποθετώντας καρέκλες κουζίνας, οι οποίες μάλιστα είναι δεμένες μεταξύ τους για να μην φύγουν. «Δωρεά για υπερήλικες και εργαζόμενους», έγραψε ο πολίτης που τις τοποθέτησε.

Σημειώνεται ότι σε μικρές στάσεις δεν επιτρέπονται καθίσματα. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο σημείο που είναι πολυπληθές θα μπορούσε να τοποθετηθεί μεγαλύτερη στάση. Άρα και κάθισμα.

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE