Διακοπές παρέα για Ζέτα Μακρυπούλια για Νίκο Μουτσινά - «Αγαπώ την γκρίνια του»

Διακοπές παρέα για Ζέτα Μακρυπούλια για Νίκο Μουτσινά - «Αγαπώ την γκρίνια του»

«Καλοκαίρι και φίλοι» γράφει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ένα όμορφο φωτογραφικό άλμπουμ θέλησε η Ζέτα Μακρυπούλια να μοιραστεί μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους από τις κοινές διακοπές με τον αγαπημένο της φίλο, Νίκο Μουτσινά. Σε αυτό παρακολουθούμε τους δυο παρουσιαστούς πιο χαρούμενους και ήρεμους από ποτέ.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε δροσερές εικόνες συνοδευόμενες από ένα τρυφερό κείμενο.

«Αγαπώ την γκρίνια του γιατί τον δυσκολεύω λίγο με την πρόσβαση στις παραλίες και στην διαδρομή ακούω πολλά, αλλά το καλό είναι πως παρόλη την γκρίνια, τελικά έρχεται» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ. Ζέτα Μακρυπούλία. «Και τελικά… Πάντα γελάμε, πάντα περνάμε ωραία! Συν ένα καλοκαίρι μαζί! Καλοκαίρι και φίλοι».

Καλοκαίρι για… δυο λοιπόν μας λένε η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουσινάς μέσα από τα social media!

Δείτε την ανάρτηση εδώ.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE