Όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς - Πήρε φωτιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα ενώ βρισκόταν σταθμευμένο

Όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς - Πήρε φωτιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα ενώ βρισκόταν σταθμευμένο

Φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα στην Πέγεια ενώ ήταν σταθμευμένο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο αξίας 4 χιλ. ευρώ, ιδιοκτησίας 61χρονης μόνιμης κατοίκου Κύπρου.

Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο επί της οδού Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσαν στην σκηνή. Το όχημα ωστόσο είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Η σκηνή αποκλείστηκε για τη διενέργεια εξετάσεων, ενώ σήμερα Παρασκευή οι εξετάσεις θα συνεχιστούν, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τέθηκε κακόβουλα ή όχι.

Πηγή: ΚΥΠΕ / *φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE