ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πολύωρη η κατάθεση της Αριστοτέλους - Εννέα ώρες στο Αρχηγείο η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών

Πολύωρη η κατάθεση της Αριστοτέλους -  Εννέα ώρες στο Αρχηγείο η Διευθύντρια των  Κεντρικών Φυλακών

Πολύωρη ήταν η κατάθεση της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους, η οποία έγινε χθες Πέμπτη 04 Αυγούστου σε σχέση με την ποινική έρευνα που άνοιξε η Αστυνομία για τη διαρροή του email, και φαίνεται να τις υποβλήθηκαν πέραν των 100 ερωτήσεων μέσα σε εννέα περίπου ώρες που διήρκησε.

Προχθές Τετάρτη (03/08), ανακρίθηκε επίσης και η ανώτερη λειτουργός Αθηνά Δημητρίου, ενώ το περασμένο Σάββατο ανακρίθηκε και υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών φυλακών.

Η ίδια η κα. Αριστοτέλους κάνει λόγο για καταδίωξή της, την οποία, είπε, δεν θα υφίστατο, εάν δεν υπέβαλλε την καταγγελία για διαφθορά, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους πριν την κατάθεση της.

«Ακόμα και σήμερα που υφίσταμαι όλη αυτή την καταδίωξη δεν μετανιώνω γιατί έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα ενεργούσα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως ενήργησα γιατί έχω μάθει πάντα να κάνω το σωστό. Αν δεν υπέβαλλα την καταγγελία δεν θα περνούσα όλο αυτό το οποίο υφίσταμαι σήμερα, όλη αυτή την καταδίωξη, η οποία σας βεβαιώ δεν είναι καθόλου ευχάριστη», είπε χαρακτηριστικά.

Είπε ακόμη ότι αντί να διαταχθεί έρευνα για τη διαρροή του μαρτυρικού υλικού που έχουν παραδώσει στον ποινικό ανακριτή για την υπόθεση διαφθοράς και διαπλοκής ανώτερου αξιωματικού της αστυνομίας και το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας από συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι, «αντί να δούμε να διατάσσεται έρευνα για τη διαρροή της απόρρητης επιστολής, διατάσσεται με υπερβολικό ζήλο μία έρευνα για ένα e-mail το οποίο αφορούσε την ενεργοποίηση παράνομων παρακολουθήσεων». 

Ερωτηθείσα εάν σε περίπτωση που τα πράγματα φτάσουν στα άκρα θα δώσει στοιχεία στη δημοσιότητα, απάντησε: «όλα στην ώρα τους" και επανέλαβε ότι αν γύριζε το χρόνο πίσω θα ενεργούσε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και ας είχε τις χειρότερες συνέπειες που βιώνει σήμερα» 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top