Λουόμενος κινδύνευσε να πνιγεί στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Φωτογραφίες

Λουόμενος κινδύνευσε να πνιγεί στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Φωτογραφίες

Λουόμενος κινδύνεψε με πνιγμό στη Λεμεσό, το πρωί της Παρασκευής 05 Αυγούστου και χρειάστηκε η παρέμβαση των ναυαγοσωστών.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού, το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 09:45 το πρωί μπροστά από το Plus see.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανάρτηση, υπήρξε ενημέρωση ότι άνθρωπος κινδύνεψε και βρίσκεται στη θάλασσα. Ενημερωθήκαν οι Ναυαγοσώστες μας οι οποίοι ακόμα δεν ήταν στην εργασία τους αφού 10.30 ξεκινούν και αμέσως ανταποκρίθηκαν.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον Λουόμενο στο Νοσοκομείο.

«Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.
Ένα μεγάλο μπράβο στους Ναυαγοσώστες μας από τα σημεία ΛΕΜ 4 και ΛΕΜ 5 που εκτός υπηρεσίας άμεσα ανταποκριθήκαν», καταλήγει η ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE