Λουόμενος κινδύνευσε να πνιγεί στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Φωτογραφίες

Λουόμενος κινδύνευσε να πνιγεί στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Φωτογραφίες

Λουόμενος κινδύνεψε με πνιγμό στη Λεμεσό, το πρωί της Παρασκευής 05 Αυγούστου και χρειάστηκε η παρέμβαση των ναυαγοσωστών.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού, το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 09:45 το πρωί μπροστά από το Plus see.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανάρτηση, υπήρξε ενημέρωση ότι άνθρωπος κινδύνεψε και βρίσκεται στη θάλασσα. Ενημερωθήκαν οι Ναυαγοσώστες μας οι οποίοι ακόμα δεν ήταν στην εργασία τους αφού 10.30 ξεκινούν και αμέσως ανταποκρίθηκαν.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον Λουόμενο στο Νοσοκομείο.

«Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.
Ένα μεγάλο μπράβο στους Ναυαγοσώστες μας από τα σημεία ΛΕΜ 4 και ΛΕΜ 5 που εκτός υπηρεσίας άμεσα ανταποκριθήκαν», καταλήγει η ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE