Kαθυστερούν τα έργα στην Π. Χρυσοχούς - Λόγος η μη προώθηση διαδικασίας για πρόσληψη δημοτικού μηχανικού

Kαθυστερούν τα έργα στην Π. Χρυσοχούς - Λόγος η μη προώθηση διαδικασίας για πρόσληψη δημοτικού μηχανικού

Καθυστερούν τα έργα στην Πόλη Χρυσοχούς λόγω και της μη προώθησης της διαδικασίας για την πρόσληψη δημοτικού μηχανικού στον Δήμο, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιώτη Παπαχριστοφή.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Παπαχριστοφή ανέφερε πως πριν μερικούς μήνες το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει μόνο με προσφορική εξέταση για την πρόσληψη του νέου δημοτικού μηχανικού και τους αποδίδει "σκοπιμότητες".

Πάρθηκε απόφαση, ξεκίνησε η διαδικασία και προκηρύχτηκε η θέση, είπε ο κ. Παπαχριστοφή. Υποβλήθηκαν 22 αιτήσεις και αξιολογήθηκαν οι 14 που πληρούσαν τους όρους.

"Δυστυχώς κάποιοι εκ των δημοτικών συμβούλων δεν παρουσιάζονται στις συνεδρίες και επικαλούνται διάφορους λόγους, ούτως ώστε να μην προχωρήσει η διαδικασία", υποστήριξε.

Απηύθυνε έκκληση όπως όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι προσέλθουν στις συνεδριάσεις ούτως ώστε να ληφθεί απόφαση για το θέμα της πρόσληψης του δημοτικού μηχανικού. "Στόχος μας είναι όπως με την πρόσληψη του δημοτικού μηχανικού ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς προχωρήσει τα έργα του, αφού χωρίς δημοτικό μηχανικό να πάντα δυσλειτουργούν", είπε τέλος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE