Θλίψη στη Λάρνακα για το ξαφνικό θάνατο του Χάρη Σάββα - Έσβησε σαν έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του

Θλίψη στη Λάρνακα για το ξαφνικό θάνατο του Χάρη Σάββα - Έσβησε σαν έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του

Έσβησε ξαφνικά ο 48χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο.

Θλίψη σκόρπισε απο χθές η είδηση για το θάνατο του 48χρονου Χαράλαμπου Σάββα, οικογενειάρχη, ο οποίος την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος.

Παρα τις προσπάθειες των φίλων του, να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, και ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο, δεν κατέστη δυνατόν να κρατηθεί στη ζωή. Ο θάνατος του διαπιστώθηκε απο τους επι καθήκοντι ιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος ήταν χειριστής ελικοπτέρων στην Εθνική Φρούρα. Τα ακριβή αίτα του θανάτου του θα εξακριβωθούν απο επιστημονικές εξετάσεις, καθώς οπως φαίνεται η νεκροτομή που διενεργήθηκε δεν κατέδειξε κάτι συγκεκριμένο.

Η κηδεία του Χάρη Σάββα θα τελεστεί αύριο Σάββατο, στις 4:00 το απόγευμα, από τον ιερό ναό Αγίου Σάββα στα Λιβάδια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE