Ωρες αγωνίας για την 15χρονη Μαριάννα: Εξαφανίστηκε απο το σπίτι της στη Λευκωσία - Φωτογραφία

Ωρες αγωνίας για την 15χρονη Μαριάννα: Εξαφανίστηκε απο το σπίτι της στη Λευκωσία - Φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Μαριάννας Αχμέτ, 15 ετών, η οποία ελλείπει από το σπίτι της, στη Λευκωσία, από τις 10.40μ.μ. της 6ης Αυγούστου 2022.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, μελαχρινή με σκούρα κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά την αναχώρησή της φορούσε μακρύ, μαύρο κολάν και κοντομάνικη φανέλα χρώματος μωβ, με πράσινο λογότυπο «ADIDAS».

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.