Σε 57χρονο ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε το πρωί σε παραλία στην Πάφο - Αύριο η νεκροτομή του

Σε 57χρονο ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε το πρωί σε παραλία στην Πάφο - Αύριο η νεκροτομή του

Σε 57χρονο Ελληνοκύπριο ανήκει το πτώμα άντρα, που εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες σε παραλία ξενοδοχείου της Κάτω Πάφου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Εκπρόσωπος της Αστυνομικής Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου ανέφερε πως σήμερα γύρω στις 06:30 λουόμενος στην περιοχή της Κάτω Πάφου εντόπισε ένα νεκρό άντρα σε παραλία ξενοδοχείου . Αμέσως είπε ο κ. Νικολάου, ενημερώθηκε η Αστυνομία μέλη της οποίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, την απέκλεισαν και την έθεσαν υπό φρούρηση.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 57χρονο Ελληνοκύπριο, κάτοικο Πάφου ο οποίος σύχναζε τακτικά στην εν λόγω περιοχή για κολύμπι.

Στη σκηνή συνέχισε, κλήθηκε ο επί καθήκοντι ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος διενήργησε αυτοψία.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 57χρονου θα εξακριβωθούν αύριο γύρω στις 10:00 της Δευτέρας, όταν θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή στο Νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου, κατέληξε ο κ. Νικολάου.

Ο 57χρονος διέμενε μόνος του στον Μούταλλο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE