ΕΛΛΑΔΑ: Μπροστά στα μάτια του παιδιού της σκοτώθηκε η γυναίκα – «Όλη μέρα κλαίω», λέει ο χειριστής του σκάφους

ΕΛΛΑΔΑ:  Μπροστά στα μάτια του παιδιού της σκοτώθηκε η γυναίκα – «Όλη μέρα κλαίω», λέει ο χειριστής του σκάφους

Το τραγικό δυστύχημα στα Σύβοτα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Νεκρή ανασύρθηκε 62χρονη γυναίκα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης ανάμεσα στα Σύβοτα και την Κέρκυρα, μια είδηση που έχει προκαλέσει θλίψη στο πανελλήνιο.

Η 62χρονη (οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για 50χρονη), που ήταν μητέρα δύο ενήλικων παιδιών αλλά και γιαγιά, έκανε θαλάσσιο αλεξίπτωτο, ενώ μέσα στο σκάφος που τραβούσε το αλεξίπτωτο ήταν ο σύζυγός της και το παιδί της.

Η άτυχη γυναίκα, με καταγωγή από την Κομοτηνή, το απόγευμα της Κυριακής, θέλησε να κάνει βόλτα με θαλάσσιο αλεξίπτωτο, το οποίο σέρνει ταχύπλοο σκάφος.

Στις 16:30 περίπου το απόγευμα – και ενώ η γυναίκα ήταν ήδη στον αέρα με το αλεξίπτωτο – ξέσπασε ξαφνικό μπουρίνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ο χειριστής του σκάφους επιχειρούσε να τη φέρει προς το μέρος του σκάφους, ο ιμάντας έλξης έσπασε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στην θάλασσα και να σκοτωθεί.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε και περισυνέλλεξε, δυστυχώς νεκρή, άλλο ταχύπλοο σκάφος που βρισκόταν στην περιοχή. Ο 34χρονος χειριστής του ταχύπλοου συνελήφθη από τις λιμενικές αρχές.

Την προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Τι δήλωσε ο χειριστής του σκάφους
«Είμαι σε σοκ, όλη μέρα κλαίω. Ξαφνικά βγήκε ένα δυνατό μπουρίνι και εκείνη την ώρα κόπηκε ο ιμάντας χωρίς να καταλάβω πώς. Βρέθηκα κι εγώ ο ίδιος ναυαγός και ενδεχομένως να είχα πνιγεί αν δεν είχε βρεθεί το σκάφος που μας περισυνέλεξε. Δεν ξέρω πώς έγινε το δυστύχημα, ο μόνος λόγος που μπορώ να το αποδώσω είναι ο ξαφνικός άνεμος».

Αυτό είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ o χειριστής του σκάφους από το οποίο είχε δεθεί ο ιμάντας του θαλάσσιου αλεξίπτωτου που έσπασε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η γυναίκα.

Πηγη: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.