Βρήκε τον μπελά του 19χρονος - Εντοπίστηκε να κατέχει παράνομα αδασμολόγητο καπνό ναργιλέ

Βρήκε τον μπελά του 19χρονος - Εντοπίστηκε να κατέχει παράνομα αδασμολόγητο καπνό ναργιλέ

Νεαρός ηλικίας 19 ετών φέρεται να εντοπίστηκε από την Αστυνομία να κατέχει παράνομα καπνό ναργιλέ, για τον οποίο φέρεται να παραδέχθηκε πως δεν κατέβαλε τους νενομισμένους δασμούς και κατέβαλε στο Τμήμα Τελωνείων 1.200 ευρώ.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «γύρω στις 12.40 το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Αυγούστου, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο, όχημα που οδηγούσε νεαρός ηλικίας 19 ετών στη πόλη».

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, «εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2.750 γραμμάρια καπνός ναργιλέ, τον οποίο ο 19χρονος φέρεται να παραδέχτηκε πως αγόρασε από συγκεκριμένο υποστατικό, χωρίς να καταβάλει τους νενομισμένους δασμούς».

Ο νεαρός οδηγήθηκε στο Τμήμα Τελωνείων, όπου η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως και ο 19χρονος κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE