Βρήκε τον μπελά του 19χρονος - Εντοπίστηκε να κατέχει παράνομα αδασμολόγητο καπνό ναργιλέ

Βρήκε τον μπελά του 19χρονος - Εντοπίστηκε να κατέχει παράνομα αδασμολόγητο καπνό ναργιλέ

Νεαρός ηλικίας 19 ετών φέρεται να εντοπίστηκε από την Αστυνομία να κατέχει παράνομα καπνό ναργιλέ, για τον οποίο φέρεται να παραδέχθηκε πως δεν κατέβαλε τους νενομισμένους δασμούς και κατέβαλε στο Τμήμα Τελωνείων 1.200 ευρώ.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «γύρω στις 12.40 το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Αυγούστου, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο, όχημα που οδηγούσε νεαρός ηλικίας 19 ετών στη πόλη».

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, «εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2.750 γραμμάρια καπνός ναργιλέ, τον οποίο ο 19χρονος φέρεται να παραδέχτηκε πως αγόρασε από συγκεκριμένο υποστατικό, χωρίς να καταβάλει τους νενομισμένους δασμούς».

Ο νεαρός οδηγήθηκε στο Τμήμα Τελωνείων, όπου η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως και ο 19χρονος κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.