Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Προκαλεί ξανά ο Τσαβούσογλου: «Συνεχίζουμε την πολιτική μας στην Ανατολική Μεσόγειο χωρίς συμβιβασμούς»
Σε ομιλία του στη Σύνοδο των Πρέσβεων στην Άγκυρα, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε «εργαζόμαστε επίσης για την εδραίωση σταθερότητας, συνεργασίας και ευημερίας στα Βαλκάνια, με τα οποία έχουμε βαθείς δεσμούς. Ενεργούμε με τον ίδιο στόχο στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα».
Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε «αύριο, θα αποστείλουμε το τέταρτο γεωτρύπανό μας, που ονομάζεται Αμπντουλχαμίτ Χαν, με τεχνολογία νέας γενιάς, από το λιμάνι Τασουτσού της Μερσίνης. Μέχρι σήμερα δεν επιτρέψαμε να γίνει καμιά εργασία στα πεδία αρμοδιότητάς μας χωρίς εμάς, ούτε και θα επιτρέψουμε από δω και τώρα».
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




