Ταγίπ Ερντογάν: Αύριο στέλνουμε το τέταρτο γεωτρύπανό μας, το Αμπντουλχαμίτ Χαν

Ταγίπ Ερντογάν: Αύριο στέλνουμε το τέταρτο γεωτρύπανό μας,  το Αμπντουλχαμίτ Χαν

Αύριο στέλνουμε το Αμπντουλχαμίτ Χαν, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ενώ ανέφερε ότι μέχρι σήμερα δεν επέτρεψαν και ούτε και θα επιτρέψουν από εδώ και πέρα να γίνουν εργασίες στα δικά τους πεδία δικαιοδοσίας, κατά την έκφρασή του, χωρίς τη συμμετοχή της Τουρκίας.

Σε ομιλία του στη Σύνοδο των Πρέσβεων στην Άγκυρα, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε «εργαζόμαστε επίσης για την εδραίωση σταθερότητας, συνεργασίας και ευημερίας στα Βαλκάνια, με τα οποία έχουμε βαθείς δεσμούς. Ενεργούμε με τον ίδιο στόχο στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα».

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε «αύριο, θα αποστείλουμε το τέταρτο γεωτρύπανό μας, που ονομάζεται Αμπντουλχαμίτ Χαν, με τεχνολογία νέας γενιάς, από το λιμάνι Τασουτσού της Μερσίνης. Μέχρι σήμερα δεν επιτρέψαμε να γίνει καμιά εργασία στα πεδία αρμοδιότητάς μας χωρίς εμάς, ούτε και θα επιτρέψουμε από δω και τώρα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.