Παγκόσμια Τράπεζα: Πρόσθετη οικονομική βοήθεια $4,5 δισ. στην Ουκρανία

Παγκόσμια Τράπεζα: Πρόσθετη οικονομική βοήθεια $4,5 δισ. στην Ουκρανία

H Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε ότι κινητοποιεί επιπρόσθετη οικονομική στήριξη ύψους $4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς την Ουκρανία, η οποία από τα τέλη Φεβρουαρίου αντιμετωπίζει την ρωσική εισβολή στη χώρα.

Τα πρόσθετα χρήματα θα βοηθήσουν το Κίεβο να καταβάλει το κόστος των κυβερνητικών υπηρεσιών και συντάξεων, που θεωρείται κλειδί στην απάμβλυνση του οικονομικού αντικτύπου της ρωσικής εισβολής, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα.

«Η Ουκρανία χρειάζεται συνεχόμενες κυβερνητικές υπηρεσίες, περιλαμβανομένης της υγείας, της εκπαίδευσης και κοινωνικής προστασίας προκειμένου να αποτρέψει την επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης και της φτώχειας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Ντέιβιντ Μαλπάς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πάπας Φραγκίσκος: Η στιγμή που το Βατικανό ανακοινώνει τον θάνατό του

VIDEO - Πάπας Φραγκίσκος: Η στιγμή που το Βατικανό ανακοινώνει τον θάνατό του

Ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα μέσα ενημέρωσης του Βατικανού δείχνει τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατος του Πάπα το πρωί της Δευτέρας από τον καρδινάλιο Κέβιν Φάρελ, τον camerlengo του Βατικανού.

BEST OF TOTHEMAONLINE