Τους «τσάκωσαν» να κλέβουν πρατήριο καυσίμων - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα ηλικίας 26 και 23 ετών  

Τους «τσάκωσαν» να κλέβουν πρατήριο καυσίμων - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα ηλικίας 26 και 23 ετών   

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε τη Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής από πρατήριο καυσίμων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, το απόγευμα της Δευτέρας συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 26 και 23 ετών από την Πάφο εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκονται σε διάρρηξη πρατηρίου καυσίμων στην Τίμη η οποία διαπράχτηκε στις 8.8.22 τις πρωινές ώρες.

Οι κινήσεις των δύο προσώπων  καταγράφηκαν από  κλειστό κύκλωμα αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν.

Από το πρατήριο κλάπηκαν διάφορα μηχανέλαια συνολικής αξίας 15.000 ευρώ περίπου. Ανακρινόμενα τα δύο πρόσωπα έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE