Google: Συναγερμός σε περισσότερες από 40 χώρες – Το σφάλμα 502 που προκάλεσε πανικό - «Έπεσε» και το Google Maps

Google: Συναγερμός σε περισσότερες από 40 χώρες – Το σφάλμα 502 που προκάλεσε πανικό - «Έπεσε» και το Google Maps

Προβλήματα εμφάνισε η μηχανή αναζήτησης της Google το βράδυ της Δευτέρας (8/8) και νωρίς την Τρίτη (9/8), καθώς αρκετοί δήλωσαν αδυναμία χρήσης της, σύμφωνα με το Downdetector που καταγράφει διαδικτυακές βλάβες.

Οι χρήστες ανέφεραν επίσης προβλήματα με άλλες υπηρεσίες της Google, όπως τα Gmail, Google maps and Google images, που εξαρτώνται από την μηχανή αναζήτησης για τη λειτουργία τους.

Η εταιρεία παρακολούθησης των δικτύων ThousandEyes ανέφερε, σύμφωνα με τη βρετανική «Guardian», ότι τα προβλήματα της Google είχαν επηρεάσει τουλάχιστον 1.338 servers παγκοσμίως σε περισσότερες από 40 χώρες, μεταξύ άλλων σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Ν.Αφρική, Κένυα, Ισραήλ, Ευρώπη, Κίνα, Ιαπωνία κ.α.

Χρήστες που προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν τη μηχανή αναζήτησης, έπαιρναν το μήνυμα σφάλματος 502 ή 500 και καλούνταν να προσπαθήσουν ξανά αργότερα. Ορισμένοι κατέφυγαν στο Twitter για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους ή σε εναλλακτικές μηχανές αναζήτησης όπως η Bing.

Η Google δεν σχολίασε την αιτία των τεχνικών προβλημάτων της.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Καραολή και Δημητρίου: «Η απελευθέρωση παραμένει το μεγάλο ζητούμενο»

ΠτΔ για Καραολή και Δημητρίου: «Η απελευθέρωση παραμένει το μεγάλο ζητούμενο»

Με αναφορές στη θυσία, την ελευθερία και τη συνέχιση του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απέτισε φόρο τιμής στους ήρωες της ΕΟΚΑ Μιχαλάκη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου, κατά το εθνικό μνημόσυνο στο Παλαιχώρι, 70 χρόνια μετά την εκτέλεσή τους από τους Βρετανούς αποικιοκράτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE