Γαλλία: Έκανε άλμα «θανάτου» από νεροτσουλήθρα και έγινε viral - Δείτε βίντεο

Γαλλία: Έκανε άλμα «θανάτου» από νεροτσουλήθρα και έγινε viral - Δείτε βίντεο

Ένας άνδρας στη Γαλλία κατάφερε να γίνει viral χάρη σε ένα άλμα «θανάτου» που έκανε από νεροτσουλήθρα. Ο εύσωμος άνδρας ανέβηκε πάνω στο υπόστεγο και με ένα άλμα πήδηξε στη νεροτσουλήθρα.

Στη συνέχεια διέσχισε τη ράμπα της πισίνας με μεγάλη ταχύτητα και εκτοξεύτηκε στον αέρα, φτάνοντας περίπου 9 μέτρα ύψος για να σκάσει μέσα στην πισίνα.

Ο κόσμος που ήταν εκεί παρακολουθούσε σοκαρισμένος, με τους περισσότερους να τραβούν τις εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα. Το βίντεο με το άλμα έχει γίνει viral, με περισσότερες από 28 εκατομμύρια προβολές.

Ο άντρας που έκανε την πτώση πάντως, μόνο τυχαίος δεν είναι. Είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «La Mascotte» και συμμετέχει συχνά σε τέτοια κόλπα. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, ότι έχει 46.000 ακόλουθους στο Instagram, με τους οποίους μοιράζεται αντίστοιχα βίντεο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Frenzy Waterpark (@frenzy.waterpark)

ΠΗΓΗ: gazzetta

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE