Ισχυρές βροχοπτώσεις στη νότια Ιταλία: Χείμαρροι παρέσυραν αυτοκίνητα - Δείτε βίντεο

Ισχυρές βροχοπτώσεις στη νότια Ιταλία: Χείμαρροι παρέσυραν αυτοκίνητα - Δείτε βίντεο

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε αργά το απόγευμα της Τρίτης την περιοχή Ιρπίνια της Κάτω Ιταλίας και, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, «σχεδόν από θαύμα αποφεύχθηκαν τραγικές συνέπειες».

Στην κωμόπολη Μοντεφόρτε Ιρπίνο, εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης, τα ορμητικά νερά παρέσυραν δεκάδες σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο δήμαρχος ζήτησε από τους κατοίκους να μη βγουν από τα σπίτια τους. Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Πολλές οικογένειες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν προσωρινά τα σπίτια τους, με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ιταλικής Πολιτικής Προστασίας. Μερικοί οδηγοί επιχείρησαν να μετακινήσουν τα αυτοκίνητά τους, αλλά σχεδόν όλοι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις προσπάθειες.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ακραία καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να πλήξουν την περιοχή της Ιρπίνια, μέχρι και αύριο το βράδυ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE