Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Με ανακοίνωση του ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας , ενημέρωσε τους πολίτες για τεχνικό πρόβλημα στις τηλεφωνικές γραμμές και διαδικτύου.
Αυτούσια η ανακοίνωση
Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας ενημερώνει ότι λόγω τεχνικού προβλήματος των τηλεφωνικών γραμμών και κατ΄ επέκταση του διαδικτύου και των λειτουργικών συστημάτων στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, παρατηρούνται σοβαρές καθυστερήσεις στις επισκέψεις των ασθενών στα εξωτερικά ιατρεία, στο φαρμακείο και τα εργαστήρια του Νοσοκομείου.
Παρακαλείται το κοινό όπως:
-Για παραλαβή φαρμάκων και επίσκεψη στα διάφορα εργαστήρια να επισκεφθεί το νοσοκομείο αύριο 11/08/22 αντί για σήμερα.
-Εάν έχει προγραμματισμένο ραντεβού με ειδικό ιατρό σήμερα, να επικοινωνήσει στο 22-603550 αύριο για επαναπρογραμματισμό του ραντεβού.
Ο ΟΚΥπΥ απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία η οποία έχει προκληθεί λόγω του τεχνικού προβλήματος, για το οποίο γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να επιλυθεί το συντομότερο δυνατόν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις