Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Όπως αναφέρεται, η μαζική μετακίνηση πληθυσμού από τα μεγάλα αστικά κέντρα προς τις παραθαλάσσιες και ορεινές τουριστικές περιοχές, ειδικότερα κατά το τριήμερο του δεκαπενταύγουστου, ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην παροχή νερού σε κάποιες περιοχές, κατά συνέπεια παρακαλούνται οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν το νερό με φειδώ και να αποφεύγουν την αλόγιστη χρήση του.
Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η Ανώτερη Εκτελεστική Μηχανικός του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων Αγάθη Χατζηπαντελή ανέφερε πως το Τμήμα παρακολουθεί την κατάσταση και είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη παροχή νερού σε ολόκληρη την επικράτεια.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις