Στήριξη και αλληλεγγύη προς τον ελληνικό λαό εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Στήριξη και αλληλεγγύη προς τον ελληνικό λαό εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Στήριξη και συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς τον ελληνικό λαό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και ευχήθηκε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πετύχει σήμερα όπως υπάρξει κατάληξη σε μια συμφωνία με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και του Ευρωπαίους εταίρους.

«Καλούμε ως ΔΗΚΟ την ΕΕ να επιδείξει τη μέγιστη αλληλεγγύη έτσι ώστε να μην υπάρξει ρήγμα στην ευρωζώνη» δήλωσε και διαβεβαίωσε ότι η Κύπρος θα σταθεί δίπλα από την Ελλάδα θεωρώντας ότι η ίδια η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα ως ένα ισότιμο ενεργό και εύρωστο μέλος της ευρωζώνης, αλλά και γιατί η ίδια η Κύπρος χρειάζεται την Ελλάδα στην καρδιά της ευρωζώνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE