Μαζεμένα τα προβλήματα για το πρόγραμμα μόνιμης διαμονής στην Κύπρο - Θέλει τέσσερεις μήνες για ραντεβού

Μαζεμένα τα προβλήματα για το πρόγραμμα μόνιμης διαμονής στην Κύπρο - Θέλει τέσσερεις μήνες για ραντεβού

Σε προβλήματα τα οποία παρατηρούνται σε σχέση με το πρόγραμμα μόνιμης διαμονής στην Κύπρο αναφέρεται ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξων και αντιπρόεδρος του ΚΕΒΕ Ανδρέας Δημητριάδης, ο οποίος ζητά όπως δοθούν λύσεις από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη με βάση τις πρόνοιες του κυπριακού προγράμματος μόνιμης διαμονής στην Κύπρο, προνοείται ότι οι αιτητές τρίτων χωρών σε περιπτώσεις επενδύσεων ύψους 300 χιλ. ευρώ και άνω μπορούν να αποκτήσουν μόνιμη διαμονή εντός περιόδου δύο μηνών.

Εντούτοις, προσθέτει, «όταν κάποιος αποταθεί για να διευθετήσει συνάντηση για να υποβάλει την αίτηση αυτή, απαιτούνται τέσσερις με πέντε μήνες για να οριστεί συνάντηση με τον αρμόδιο λειτουργό ώστε να υποβάλλει την αίτηση του».

Σύμφωνα με τον ίδιο είναι ένα πρόβλημα το οποίο προστίθεται στα άλλα υφιστάμενα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η οικονομία του τόπου και πρέπει κατ’ επειγόντως αυτό το θέμα να λυθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE