Άλλος για Πειραιά; – Τον τσάκωσαν στο λιμάνι Λεμεσού με πλαστά έγγραφα

Άλλος για Πειραιά; – Τον τσάκωσαν στο λιμάνι Λεμεσού με πλαστά έγγραφα

Χειροπέδες σε 42χρονο προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στη Λεμεσό, καθώς φέρεται να επιχείρησε να ταξιδέψει με το πλοίο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, με πλαστά έγγραφα.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο 42χρονος εμφανίστηκε στις 10:30 στο λιμάνι Λεμεσού, όπου θα αναχωρούσε το επιβατικό οχηματαγωγό M/V Daleela, παρουσιάζοντας άδεια παραμονής σε ευρωπαϊκή χώρα, για την οποίαν ηγέρθηκαν υποψίες ότι ήταν πλαστή.

Σε έλεγχο που ακολούθησε για την γνησιότητα της άδειας, διαπιστώθηκε ότι αυτή δεν συνάδει με τα στοιχεία ασφάλειας που είναι καταχωρημένα στο σύστημα ελέγχου εγγράφων. Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το έγγραφο που παρουσιάστηκε δεν ανταποκρινόταν στις δικλείδες ασφαλείας υπό υπεριώδεις ακτίνες και ως εκ τούτου ήταν πλαστό.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, οπού ανακρινόμενος προέβαλε διαφόρους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Εναντίον εκδόθηκε ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE