Έκλεψε το αυτοκίνητο και «έγινε καπνός» - Χειροπέδες σε 36χρονο

Έκλεψε το αυτοκίνητο και «έγινε καπνός» - Χειροπέδες σε 36χρονο

Στη σύλληψη 36χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Η κλοπή του οχήματος τοποθετείται χρονικά μεταξύ των ημερομηνιών 7 και 13 Ιουλίου 2022. Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησία εταιρίας, βρισκόταν σταθμευμένο σε περιφραγμένο χώρο στη Λεμεσό, ενώ εκτός από το όχημα, οι δράστες φέρονται να έκλεψαν και ποσότητα πετρελαίου, αξίας €300.

Στις 18 Ιουλίου, το όχημα εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό και παραλήφθηκε από τον ιδιοκτήτη του. Από τη συνέχιση των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 36χρονου, βάσει της οποίας εξασφαλίστηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Χθες ο 36χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE