ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκλεψε το αυτοκίνητο και «έγινε καπνός» - Χειροπέδες σε 36χρονο

Έκλεψε το αυτοκίνητο και «έγινε καπνός» - Χειροπέδες σε 36χρονο

Στη σύλληψη 36χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Η κλοπή του οχήματος τοποθετείται χρονικά μεταξύ των ημερομηνιών 7 και 13 Ιουλίου 2022. Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησία εταιρίας, βρισκόταν σταθμευμένο σε περιφραγμένο χώρο στη Λεμεσό, ενώ εκτός από το όχημα, οι δράστες φέρονται να έκλεψαν και ποσότητα πετρελαίου, αξίας €300.

Στις 18 Ιουλίου, το όχημα εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό και παραλήφθηκε από τον ιδιοκτήτη του. Από τη συνέχιση των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 36χρονου, βάσει της οποίας εξασφαλίστηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Χθες ο 36χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top