Έκλεψε το αυτοκίνητο και «έγινε καπνός» - Χειροπέδες σε 36χρονο

Έκλεψε το αυτοκίνητο και «έγινε καπνός» - Χειροπέδες σε 36χρονο

Στη σύλληψη 36χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Η κλοπή του οχήματος τοποθετείται χρονικά μεταξύ των ημερομηνιών 7 και 13 Ιουλίου 2022. Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησία εταιρίας, βρισκόταν σταθμευμένο σε περιφραγμένο χώρο στη Λεμεσό, ενώ εκτός από το όχημα, οι δράστες φέρονται να έκλεψαν και ποσότητα πετρελαίου, αξίας €300.

Στις 18 Ιουλίου, το όχημα εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό και παραλήφθηκε από τον ιδιοκτήτη του. Από τη συνέχιση των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 36χρονου, βάσει της οποίας εξασφαλίστηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Χθες ο 36χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Τη θέση ότι η Τουρκία είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού επανέλαβε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει πλέον τα κίνητρα που ενδιαφέρουν την Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE