Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον δρόμο Δένειας - Κοκκινοτριμιθιάς - Κάηκαν περίπου 50 εκτάρτια γης

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον δρόμο Δένειας - Κοκκινοτριμιθιάς - Κάηκαν περίπου 50 εκτάρτια γης

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε μετά τις 15.30 σε πυρκαγιά παρά την Κοινότητα Δένειας Επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι ελεγχόμενη και κατέκαυσε περίπου 50 εκτάρια μέσα και έξω από κοίτη ποταμού από ξηρά χόρτα, αποκάλαμα, καλαμιώνες, άγρια βλάστηση, διάφορα δέντρα, ευκάλυπτοι, ελαιόδεντρα και λάστιχα άρδευσης. Κατά την εξέλιξη οι δυνάμεις πυρόσβεσης προστάτευσαν υποστατικά.

Ένα πρόχειρο υποστατικό διαστάσεων 10 Χ 3.5m το οποίο περιείχε σανό υπέστη εκτεταμένες ζημίες. Στην πυρκαγιά παραμένουν και εργάζονται για πλήρη οριοθέτηση και τελικές κατασβέσεις με 6 πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσίας, 2 του Τμήματος δασών, 1 Φ.Π.Μ του Ταμείου Θήρας, 3 ΟΤΕ Εθελοντικών ομάδων, ιδιωτικοί γεωργικοί ελκυστήρες και 2 Βυτιοφόρα προμήθειας νερού της Επαρχιακής Διοίκησης.

Στο μέρος βρίσκονται Αστυνομία και UN.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline: