Έγκλημα στην Ελλάδα: Γαμπρός πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του - Τον αναζητά η ΕΛΑΣ

Έγκλημα στην Ελλάδα: Γαμπρός πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του - Τον αναζητά η ΕΛΑΣ

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός 29χρονου άνδρα ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 80χρονο πεθερό του κατά τη διάρκεια καβγά στο Αστροχώρι της Άρτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα, ενώ το θύμα δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς.


Ο δράστης αμέσως μετά το έγκλημα έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του τόσο στο νομό Άρτας όσο και τις γύρω περιοχές.

Πηγή: epiruspost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE