Έγκλημα στην Ελλάδα: Γαμπρός πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του - Τον αναζητά η ΕΛΑΣ

Έγκλημα στην Ελλάδα: Γαμπρός πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του - Τον αναζητά η ΕΛΑΣ

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός 29χρονου άνδρα ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 80χρονο πεθερό του κατά τη διάρκεια καβγά στο Αστροχώρι της Άρτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα, ενώ το θύμα δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς.


Ο δράστης αμέσως μετά το έγκλημα έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του τόσο στο νομό Άρτας όσο και τις γύρω περιοχές.

Πηγή: epiruspost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

Αυτά που καταγράφηκαν στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι οι τρεις ελάχιστες εξελίξεις που θέσαμε ως στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κρατώντας ως πιο σημαντική εξέλιξη τον καθορισμό των επόμενων συναντήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE