Γερμανία: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Τραυματίστηκαν 34 άτομα

Γερμανία: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Τραυματίστηκαν 34 άτομα

Δύο τρενάκια συγκρούστηκαν σήμερα σε λούνα παρκ της πόλης Γκίντσμπουργκ στη νότια Γερμανία, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 34 άνθρωποι να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο τρενάκι ακινητοποιήθηκε απότομα και ένα δεύτερο που ακολουθούσε προσέκρουσε σε αυτό.

Πυροσβεστική, ασθενοφόρα και τρία ελικόπτερα έσπευσαν στο πάρκο Legoland του Γκίντσμπουργκ. Σε σοβαρή κατάσταση είναι τουλάχιστον δύο από τους τραυματίες που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, μετέδωσε η Βαυαρική Ραδιοφωνία.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μια 57χρονη έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από τρενάκι λούνα παρκ στο Κλότεν της νοτιοδυτικής Γερμανίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE