Γερμανία: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Τραυματίστηκαν 34 άτομα

Γερμανία: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Τραυματίστηκαν 34 άτομα

Δύο τρενάκια συγκρούστηκαν σήμερα σε λούνα παρκ της πόλης Γκίντσμπουργκ στη νότια Γερμανία, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 34 άνθρωποι να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο τρενάκι ακινητοποιήθηκε απότομα και ένα δεύτερο που ακολουθούσε προσέκρουσε σε αυτό.

Πυροσβεστική, ασθενοφόρα και τρία ελικόπτερα έσπευσαν στο πάρκο Legoland του Γκίντσμπουργκ. Σε σοβαρή κατάσταση είναι τουλάχιστον δύο από τους τραυματίες που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, μετέδωσε η Βαυαρική Ραδιοφωνία.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μια 57χρονη έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από τρενάκι λούνα παρκ στο Κλότεν της νοτιοδυτικής Γερμανίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE