Η Ουκρανία αναμένεται να στείλει φορτίο σιτηρών στην Αιθιοπία

Η Ουκρανία αναμένεται να στείλει φορτίο σιτηρών στην Αιθιοπία

Η Ουκρανία αναμένει αύριο, Παρασκευή, την άφιξη ενός πλοίου το οποίο θα φορτώσει σιτηρά που θα μεταφέρει στην Αιθιοπία βάσει της συμφωνίας που έχει επιτευχθεί με την μεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών και της Τουρκίας, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών της Ουκρανίας.

«Ευχαριστώ την Πρωτοβουλία της Μαύρης Θάλασσας, είμαστε έτοιμοι να φορτώσουμε περισσότερους από 23.000 τόνους σιτηρών και να τους εξάγουμε στην Αιθιοπία», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Ολεξάντρ Κουμπρακόφ, σε ανάρτησή του στο Twitter.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Ερχουρμάν: Προσδοκίες, όρια και ο δρόμος προς την επανεκκίνηση του Κυπριακού

Το πρώτο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Ερχουρμάν: Προσδοκίες, όρια και ο δρόμος προς την επανεκκίνηση του Κυπριακού

Η σημερινή πρώτη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του νέου κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχουρμάν χαρακτηρίζεται ως διερευνητική, ωστόσο το αποτέλεσμά της αναμένεται να επηρεάσει άμεσα την πορεία του Κυπριακού, τις επόμενες εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE