Η Ουκρανία αναμένεται να στείλει φορτίο σιτηρών στην Αιθιοπία

Η Ουκρανία αναμένεται να στείλει φορτίο σιτηρών στην Αιθιοπία

Η Ουκρανία αναμένει αύριο, Παρασκευή, την άφιξη ενός πλοίου το οποίο θα φορτώσει σιτηρά που θα μεταφέρει στην Αιθιοπία βάσει της συμφωνίας που έχει επιτευχθεί με την μεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών και της Τουρκίας, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών της Ουκρανίας.

«Ευχαριστώ την Πρωτοβουλία της Μαύρης Θάλασσας, είμαστε έτοιμοι να φορτώσουμε περισσότερους από 23.000 τόνους σιτηρών και να τους εξάγουμε στην Αιθιοπία», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Ολεξάντρ Κουμπρακόφ, σε ανάρτησή του στο Twitter.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE