Πιέρος - Κορτζιά: Βραδινή έξοδος στη Λάρνακα - Μπαμπάς και γιος με το ίδιο μπλουζάκι

Πιέρος - Κορτζιά: Βραδινή έξοδος στη Λάρνακα - Μπαμπάς και γιος με το ίδιο μπλουζάκι

Καλοκαιρινές διακοπές για το ζευγάρι στο νησί. 

Μετά τον ερχομό του δεύτερου τους παιδιού, ο Πίερος Σωτηρίου και η Μαρία Κορτζιά ξεκίνησαν σιγά σιγά να βρίσκουν τις ισορροπίες και να απολαμβάνουν βραδινές εξόδους.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Οι επιχειρήσεις από IDF θα συνεχιστούν για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες - Ανοιχτά τα Στενά Ορμούζ εκτός για ΗΠΑ και συμμάχων

LIVE: Οι επιχειρήσεις από IDF θα συνεχιστούν για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες - Ανοιχτά τα Στενά Ορμούζ εκτός για ΗΠΑ και συμμάχων

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE