Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Ανδρολίκου

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Ανδρολίκου

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, και ώρα 09:39, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Ανδρολίκου.

Για τη κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 4 πυροσβεστικά του Τμήματος Δασών και δύο εκσκαφείς με 27 άτομα. Τις προσπάθειες των στελεχών του Τμήματος δασών συνέδραμαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 στελέχη καθώς και τρία εναέρια μέσα πυρόσβεσης.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 11:30 αφού έκαψε έκταση 2 εκταρίων με χαμηλή άγρια βλάστηση

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE