LIFESTYLE

Joker: Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας ταινίας - Θα έχει τριπλάσιο κόστος από την πρώτη ταινία - Τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Joker: Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας ταινίας - Θα έχει τριπλάσιο κόστος από την πρώτη ταινία - Τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Η παραγωγή του πολυαναμενόμενου «Joker: Folie à deux» έχει ξεκινήσει ήδη και όπως μετέδωσε πρώτο το Variety, θα έχει προϋπολογισμό που θα ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια δολάρια.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωταγωνιστής Χοακίν Φίνιξ και ο Τοντ Φίλιπς θα λάβουν 20 εκατομμύρια δολάρια έκαστος και η Lady Gaga θα πληρωθεί για τον ρόλο της, 10 εκατομμύρια δολάρια. Το «Joker» του 2019 είχε κόστος 55 εκατομμύρια δολάρια.

Οι Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga θα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ έχει επιβεβαιωθεί και η επιστροφή της ηθοποιού Ζαζί Μπιτζ, που θα υποδυθεί ξανά τη Σοφί Ντουμόντ.

Το «Joker: Folie à Deux» θα διαδραματίζεται σε μεγάλο βαθμό εντός του Arkham Asylum, όπου και βρίσκεται έγκλειστος ο Άρθουρ Φλεκ του Χοακίν Φίνιξ. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτεται πώς θα εξελιχθεί η ιστορία μέσα στο δημοφιλές ψυχιατρικό ίδρυμα του σύμπαντος της DC.

Η δεύτερη ταινία για τον Joker σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Joker: Τρέλα για Δύο» και θα είναι κατά βάση μιούζικαλ, σε σκηνοθεσία και σενάριο Τοντ Φίλιπς. Το γαλλικό Folie à Deux παραπέμπει σε ορολογία που περιγράφει μία ψυχική διαταραχή που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα.

Οι συζητήσεις για την πραγματοποίηση του «Joker 2» ξεκίνησαν από τη στιγμή που η πρώτη ταινία «σάρωσε» στο box office συγκεντρώνοντας πάνω από 1 δις σε εισπράξεις. Ακόμη, ο Φίνιξ έδειξε πρόθυμος από την αρχή να ενσαρκώσει ξανά τον Joker και να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, ως Άρθουρ Φλεκ.

Η ταινία «Joker: Folie à Deux» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στις 4 Οκτωβρίου του 2024.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top