Όχημα έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων - Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Όχημα έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων - Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Σε χαράδρα βάθους 30 μέτρων έπεσε όχημα 25χρονου τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Αυγούστου, στο δρόμο Τριμίκλινης – Πελεντρίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 04:00, όταν έσπευσαν στο σημείο για ανάσυρση από ομάδα διάσωσης των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με την χρήση διασωστικής εξάρτυσης αφού πρώτα τοποθετήθηκε σε φορείο ακινητοποίησης FERNO.

Στη συνέχεια παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού.

Ο συνοδηγός (νεαρός – 16 ετών) βγήκε από το όχημα και αφού περπάτησε μέχρι τον δρόμο παραλήφθηκε από ασθενοφόρο όπου τον .Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα διερευνώνται από την Αστυνομία.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE