Πρόεδρος Αναστασιάδης: Για 48 χρόνια Τουρκία και εγκάθετοί της καταπατούν τα δικαιώματα Ε/κ και Τ/κ

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Για 48 χρόνια Τουρκία και εγκάθετοί της καταπατούν τα δικαιώματα Ε/κ και Τ/κ

Τη συνέχιση της κατοχής και την καταπάτησης των δικαιωμάτων Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων και την επιθυμία τους να ζήσουν σε μια ελεύθερη από κατοχικά στρατεύματα και επανενωμένη πατρίδα από την Τουρκία και τους εγκάθετούς της στην Κύπρο σημειώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με αφορμή την 48η επέτειο της έναρξης της δεύτερης φάσης της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, στις 14 Αυγούστου 1974.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει: «48 χρόνια που η Τουρκία και οι εδώ εγκάθετοί της επιμένουν στην κατοχή και την καταπάτηση των δικαιωμάτων Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων και την επιθυμία τους να ζήσουν σε μια ελεύθερη από κατοχικά στρατεύματα και επανενωμένη πατρίδα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE