Πρόεδρος Βουλής: «Να αξιοποιήσουμε όλα τα διπλωματικά μέσα για επανένωση της Κύπρου»

Πρόεδρος Βουλής: «Να αξιοποιήσουμε όλα τα διπλωματικά μέσα για επανένωση της Κύπρου»

Η επανένωση της πατρίδας μας είναι ο στόχος όλων των Κυπρίων και επιβάλλεται να αξιοποιήσουμε όλα τα διπλωματικά μέσα για να το καταφέρουμε, αναφέρει η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, με αφορμή την 48η επέτειο της β' φάσης της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Σε ανάρτησή της στο Twitter η κ. Δημητρίου ανεφερε: «14η Αυγούστου.Τα λόγια δεν φτάνουν για να εκφράσουν τον πόνο. Δεν αρκούν ούτε γι' αυτό που πρέπει να πετύχουμε αλλάζοντας τα δεδομένα της κατοχής».

«Η επανένωση της πατρίδας μας είναι ο στόχος όλων των Κυπρίων και επιβάλλεται να αξιοποιήσουμε όλα τα διπλωματικά μέσα για να το καταφέρουμε», σημείωσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE