Αποφασισμένος να... γυρίσει το διακόπτη ο Λένον ενόψει Γάνδης

Αποφασισμένος να... γυρίσει το διακόπτη ο Λένον ενόψει Γάνδης

Το πείραμα με τους τρεις στόπερ στον αγώνα του Σούπερ Καπ κόντρα στον Απόλλωνα απέτυχε και δύσκολα ο Λένον θα ρισκάρει να το επαναλάβει στο εκτός έδρας ματς με τη Γάνδη (18/08, 21:30) για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο προπονητής της Ομόνοιας δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, η οποία είχε μεν κάποια λίγα καλά διαστήματα στο Β΄ ημίχρονο, αλλά χωρίς ουσία και ξέρει πως με ανάλογη εμφάνιση στο Βέλγιο, δεν θα έχει καμία τύχη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE