Αποφασισμένος να... γυρίσει το διακόπτη ο Λένον ενόψει Γάνδης

Αποφασισμένος να... γυρίσει το διακόπτη ο Λένον ενόψει Γάνδης

Το πείραμα με τους τρεις στόπερ στον αγώνα του Σούπερ Καπ κόντρα στον Απόλλωνα απέτυχε και δύσκολα ο Λένον θα ρισκάρει να το επαναλάβει στο εκτός έδρας ματς με τη Γάνδη (18/08, 21:30) για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο προπονητής της Ομόνοιας δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, η οποία είχε μεν κάποια λίγα καλά διαστήματα στο Β΄ ημίχρονο, αλλά χωρίς ουσία και ξέρει πως με ανάλογη εμφάνιση στο Βέλγιο, δεν θα έχει καμία τύχη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE