Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός - Φαίνεται να έπεσε από τις σκάλες

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός - Φαίνεται να έπεσε από τις σκάλες

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής 14 Αυγούστου σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10:00 το πρωί στην περιοχή της Χλώρακας, ηλικιωμένος αλλοδαπός, που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, εντοπίστηκε αναίσθητος στις σκάλες του συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Από τις πρώτες έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο ηλικιωμένος φέρει τραύματα που πιθανόν να προκλήθηκαν από πτώση. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.