Παράνομα και χωρίς άδεια λειτουργούσαν υποστατικά στην Πάφο - Έκλεισε το ένα

Παράνομα και χωρίς άδεια λειτουργούσαν υποστατικά στην Πάφο - Έκλεισε το ένα

Δεκαεπτά κέντρα αναψυχής που δεν διέθεταν άδεια λειτουργίας, μουσικής και πώλησης οινοπνευματωδών ποτών καταγγέλθηκαν το βράδυ του Σαββάτου. Η Αστυνομία μάλιστα προχώρησε το κλείσιμο ενός εξ αυτών.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου τα τέσσερα από τα κέντρα αυτά λειτουργούσαν στην περιφέρεια Πόλεως Χρυσοχους και τα υπόλοιπα εντός των δημοτικών ορίων Πάφου.

Επίσης μέσα στα πλαίσια πάταξης της ηχορύπανσης με δικαστικό ένταλμα έγινε έρευνα σε κέντρο αναψυχής στην Πόλη  Χρυσοχούς και κατασχέθηκαν όργανα που μεταδίδουν μουσική, καθώς επίσης και οινοπνευματώδη ποτά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE