Καρέ-καρέ η διάρρηξη ζαχαροπλαστείου στη Λαμία - Άδειασαν το ταμείο, πήραν... γλυκά και για το σπίτι!

Καρέ-καρέ η διάρρηξη ζαχαροπλαστείου στη Λαμία - Άδειασαν το ταμείο, πήραν... γλυκά και για το σπίτι!

Αποφασισμένοι να... βγάλουν χρήματα ήταν δύο κακοποιοί χθες το βραδύ που διέρρηξαν ζαχαροπλαστείο στη Λαμία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του lamiareport.gr, αρχικά ψάχνουν τα συρτάρια στα γραφεία και στη συνέχεια μπαίνουν στον κυρίως χώρο του ζαχαροπλαστείου, όπου τους καταγράφει και η κάμερα ασφαλείας.

Ο ένας από τους δύο, καλύπτωντας το κεφάλι του με την μπλούζα -για να μην φανούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του- αδειάζει όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Παρά το θράσος τους όμως να εισβάλουν στο μαγαζί στη 1:40 τη νύχτα, ο δεύτερος δεν δίαστασε να πάρει και... δύο ποτά και κάποια γλυκά για τον δρόμο!


Μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ολοκλήρωσαν τη δράση τους και το έβαλαν στα πόδια, για να μην γίνουν αντιληπτοί.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE