«Αυτόν τον Υπουργό σας να τον χαίρεστε» δήλωσε Έλληνας τραγουδιστής σε συναυλία του στη Λευκωσία! Του κάθεται στο στομάχι ο Χάρης μας!

«Αυτόν τον Υπουργό σας να τον χαίρεστε» δήλωσε Έλληνας τραγουδιστής σε συναυλία του στη Λευκωσία! Του κάθεται στο στομάχι ο Χάρης μας!

Το καθιερωμένο εδώ και 28 χρόνια τριήμερο φεστιβάλ της Νεολαίας και Φοιτητών ΕΔΟΝ ξεκίνησε απόψε στις 8:30 μ.μ. στην Πύλη Αμμοχώστου, στη Λευκωσία. Την αυλαία άνοιξαν Μαχαιρίτσας-Κότσιρας με τον πρώτο να ρίχνει τα καρφιά του για τον…Χάρη μας.

Σε ανύποπτο χρόνο και ενώ ολοκληρώθηκε ένα τραγούδι ο Ελλαδίτης καλλιτέχνης απευθυνόμενος στο κοινό είπε: «Ότι είναι να το περάσουμε θα το περάσουμε μαζί και κάτι ακόμα. Αυτόν τον υπουργό Οικονομικών σας να τον χαίρεστε»

Ο κόσμος που βρισκόταν στη συναυλία ασφαλώς χειροκρότησε την ατάκα του Μαχαιρίτσα καθώς πρόκειται για την νεολαία της Αριστεράς αλλά για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι και ιδιαίτερα αγαπητός στην Ελλάδα.

Άλλωστε δεν είναι λίγες η φορές που του ασκήθηκε σκληρή κριτική από Ελλαδικά ΜΜΕ για την έλλειψη στήριξης προς τη χώρας που αποτελεί τον στενότερο μας εταίρο.

12

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE