Άγιο είχε η οδηγός: Τρελή πορεία αυτοκινήτου στην Πάτρα - Ξήλωσε περίφραξη σπιτιού και αναποδογύρισε

Άγιο είχε η οδηγός: Τρελή πορεία αυτοκινήτου στην Πάτρα - Ξήλωσε περίφραξη σπιτιού και αναποδογύρισε

Απίστευτο τροχαίο ανήμερα της Παναγίας στην οδό Μολάων και Θερμοπυλών στον κόμβο Κουρτέση στην Πάτρα.

ΙΧ που οδηγούσε μία γυναίκα έστριψε στην μεγάλη κατηφόρα της Μολάων δεξιά (ερχόμενη προς Πάτρα από την Εθνική) και φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο.
Σύμφωνα με το flamis.gr, το όχημά της έπεσε πάνω σε περίφραξη σπιτιού την οποία ξήλωσε όλη. Στη συνέχεια ανετράπη και ακινητοποιήθηκε στη μέση της οδού.

Ως εκ θαύματος η οδηγός τραυματίστηκε πολύ ελαφρά εστω και αν οι προσκρούσεις του οχήματος της ήταν σφοδρές, ενώ το μικρό ΙΧ αναποδογύρισε κιόλας. Ερευνα διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE