Δεκαπενταύγουστος: Το Netflix «γιορτάζει» με Casa de Papel

Δεκαπενταύγουστος: Το Netflix «γιορτάζει» με Casa de Papel

Το Netflix «γιορτάζει» τον Δεκαπενταύγουστο με Casa de Papel και μια άκρως χιουμοριστική ανάρτηση των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς ισπανικής σειράς, που μοιάζει με… ελληνικό χωριό.

Το Casa de Papel έκανε πάταγο στο Netflix και στην 3η σεζόν του, οι πρωταγωνιστές είχαν συγκεντρωθεί σε ένα κάστρο για να σχεδιάσουν τη μεγάλη ληστεία της Τράπεζας της Ισπανίας. Όμως, δεν ήξεραν ότι η φωτογραφία τους σε ένα τραπέζι θα μπορούσε να μοιάζει με μια ελληνική οικογένεια τον Δεκαπενταύγουστο στο χωριό.

Έτσι παρομοίασε το Netflix το Casa de Papel με τους εορτασμούς του Δεκαπενταύγουστου και η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια από τους Έλληνες συνδρομητές.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE