Καμιά ανάπλαση στη Μαρίνα – Σπεύδει στη Λάρνακα ο υπ. Συγκοινωνιών

Καμιά ανάπλαση στη Μαρίνα – Σπεύδει στη Λάρνακα ο υπ. Συγκοινωνιών

Στις 7:00 το πρωί πραγματοποιείται η συνάντηση του υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, συναντάται εσπευσμένα με τον δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη.

Αναμένεται να ανακοινώσει ότι οι συνομιλίες με την Κοινοπραξία Ζήνων, η οποία αφορούσε ανάπλαση του λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας, ναυάγησαν.

Να θυμίσουμε ότι το θέμα απασχόλησε πολλές φορές, καθώς έπαιρνε κατά διαστήματα παράταση, ούτως ώστε οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν το μείζων θέμα που δεν είναι άλλο από το οικονομικό.   

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Την πρόθεση για διορισμό ομάδας ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση «Κράτος Μαφίας» μετά την παράδοση του πορίσματος της Ανεξάρτητης α Αρχής κατά της Διαφθοράς συζήτησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE