Καμιά ανάπλαση στη Μαρίνα – Σπεύδει στη Λάρνακα ο υπ. Συγκοινωνιών

Καμιά ανάπλαση στη Μαρίνα – Σπεύδει στη Λάρνακα ο υπ. Συγκοινωνιών

Στις 7:00 το πρωί πραγματοποιείται η συνάντηση του υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, συναντάται εσπευσμένα με τον δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη.

Αναμένεται να ανακοινώσει ότι οι συνομιλίες με την Κοινοπραξία Ζήνων, η οποία αφορούσε ανάπλαση του λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας, ναυάγησαν.

Να θυμίσουμε ότι το θέμα απασχόλησε πολλές φορές, καθώς έπαιρνε κατά διαστήματα παράταση, ούτως ώστε οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν το μείζων θέμα που δεν είναι άλλο από το οικονομικό.   

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.