Η διάψευση για Μαυρία και το (γνωστό) σενάριο για Ίλιεφ...

Η διάψευση για Μαυρία και το (γνωστό) σενάριο για Ίλιεφ...

Διαψεύδεται κατηγορηματικά το σενάριο που γράφτηκε στην Ελλάδα, ότι ο Καταλά αποφάσισε να θέσει εκτός πλάνων τον Χάρη Μαυρία.

Παίζει το ενδεχόμενο να μην γραφτεί για τις εγχώριες διοργανώσεις ο Ίλιαν Ίλιεφ, ειδικά αν οι γιατροί ενημερώσουν τους υπεύθυνους της ομάδας, ότι ο Βούλγαρος θα μείνει στα «πιτς» και τον μήνα Σεπτέμβριο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE