ΗΠΑ: Καρχαρίας σε ακτή της Νέας Υόρκης - Νεαρός πάλευε να του αφαιρέσει το αγκίστρι

ΗΠΑ: Καρχαρίας σε ακτή της Νέας Υόρκης - Νεαρός πάλευε να του αφαιρέσει το αγκίστρι

Η εμφάνιση ενός μικρού καρχαρία ξεσήκωσε το πλήθος στην παραλία Σμιθ Πόιντ του Φάιαρ Άιλαντ που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Ο καρχαρίας ξεβράστηκε στην ακτή και ένας νεαρός έτρεξε προς το μέρος του και προσπάθησε να τον πιάσει.

Ο νεαρός έδωσε μάχη για να τραβήξει έξω τον καρχαρία καθώς τα κύματα τον ωθούσαν προς τον ωκεανό. Ο μικρός καρχαρίας είχε κολλημένο πάνω του ένα αγκίστρι ψαρέματος, το οποίο ο νεαρός προσπάθησε να αφαιρέσει.

Στο τέλος με την βοήθεια ενός άλλου άνδρα κατάφεραν να αφαιρέσουν το αγκίστρι από τον καρχαρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες ψάρευαν, όμως δεν είχαν σκοπό να πιάσουν τον καρχαρία, ο οποίος πιάστηκε στο αγκίστρι.


Οι ψαράδες δεν επιτρέπεται να πιάνουν και να κρατούν καρχαρίες χωρίς τις κατάλληλες άδειες. Επιπλέον το κράτος έχει έναν εκτενή κατάλογο απαγορευμένων καρχαριών.

Δείτε εδώ:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Only In Mastic (@only_in_mastic)

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE