Τραγωδία στη Σπάρτη: Κατέληξε 5χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο

Τραγωδία στη Σπάρτη: Κατέληξε 5χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Σπάρτης με τον θάνατο ενός μικρού αγοριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το αγοράκι ηλικίας 5,5 ετών, ξύπνησε γύρω στις 7 με έντονο πονοκέφαλο, λίγο αργότερα η μητέρα του διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα και άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο της Σπάρτης στις 7:45 το πρωί.

Το παιδί όταν έφθασε στο Νοσοκομείο είχε μυδρίαση στους οφθαλμούς και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου, κατέληξε λίγο μετά τις 9 το πρωί. Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το παιδί δεν είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας έχει αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή από την Ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Σπάρτης προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του μικρού παιδιού. Η νεκροψία-νεκροτομή θα γίνει την Πέμπτη 18 Αυγούστου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

Στην κοινή βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου και Λιθουανίας, καθώς και την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας τους εντός της ΕΕ, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Λιθουανίας κ. Γκιτάνας Ναουσέντα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE