Τζούλια Αλεξανδράτου: «Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι πολύ όμορφο»

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι πολύ όμορφο»

Με ένα νέο βίντεο επέστρεψε στο Instagram η Τζούλια Αλεξανδράτου σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Το μοντέλο τράβηξε το συγκεκριμένο κλιπ λίγων δευτερολέπτων, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στον γυναικολόγο της, δείχνοντας τόσο την ίδια όσο και το έμβρυο από την οθόνη του γιατρού που της έκανε τον υπέρηχο.

Αφού το ανέβασε μέσω Instagram stories, έγραψε: «Ενημέρωση εγκυμοσύνης. Ερείπιο. Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι πολύ όμορφο. Πού την είδε τώρα την ομορφιά εκεί μέσα...».

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.