Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Η μια πηγή ανέφερε ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα αναμένει ότι κάποια ΑΤΜ θα αρχίσουν να ξεμένουν από χρήματα την Τετάρτη, ενώ η άλλη πηγή- Ελληνας τραπεζίτης- ανέφερε ότι τα χρήματα στο σύστημα επαρκούν για δύο ημέρες ακόμη.
«Το ρευστό θα είναι ένα πραγματικό πρόβλημα στα ΑΤΜ αύριο», είπε η πρώτη πηγή στο Reuters. «Το όριο των 60 ευρώ την ημέρα παρέτεινε τη ''ζωή'' των ΑΤΜ, αλλά τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα από αύριο», συμπλήρωσε.
Η δεύτερη πηγή, ανώτατος τραπεζίτης στην Ελλάδα που επίσης μίλησε υπό το καθεστώς ανωνυμίας, ανέφερε ότι το σύστημα ρευστότητας θα καταρρεύσει αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν σφραγίσει μία συμφωνία τις επόμενες ημέρες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις