Κλοπή σε κατάστημα ρουχισμού στην Πάφο – Δυο αγόρια απασχολούσαν συνεχώς την υπάλληλο και…

Κλοπή σε κατάστημα ρουχισμού στην Πάφο – Δυο αγόρια απασχολούσαν συνεχώς την υπάλληλο και…

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα έβαλε η Αστυνομία στην Πάφο καθώς καταστηματάρχες παραπονέθηκαν ότι τους έλειπαν αντικείμενα από τα καταστήματα τους.

Ο λόγος για γυναικά 38 ετών και 16χρονη..

Σύμφωνα με την υπάλληλο καταστήματος τα δυο μικρά παιδία την απασχολούσαν συνεχώς και όταν έφυγαν διαπίστωσε ότι της έλειπε το κινητό τηλέφωνο της αλλά και ένα ζεύγος σανδάλια.

Λίγο αργότερα καταγγέλθηκε από 48χρονο στην Αστυνομία ότι τέσσερα άτομα εισήρθαν στο κατάστημα με την ίδια περιγραφή με την οποία έγινε η πρώτη καταγγελία και σε αυτή την περίπτωση οι 2 μικροί απασχολούσαν το καταστηματάρχη και αφού έφυγαν διαπίστωσε ότι κλάπηκε το κινητό του.

Η Αστυνομία μετά από έρευνες εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον των τεσσάρων προσώπων ηλικίας 38,16,8 και 5 ετών.

Διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι τους στην Πάφο όπου εντοπιστήκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητα τηλέφωνα και ένα ζευγάρι σαντάλια.

Ακολούθως εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα εναντίων της 38χρονη και 16χρονης, η οποίες συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση.   
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.