LIFESTYLE

Ίσως το χειρότερο καλοκαίρι της Ελένης! Γιατί την ανάγκασαν να κάνει διακοπές μόνη χωρίς άντρα και παιδιά;

Ίσως το χειρότερο καλοκαίρι της Ελένης! Γιατί την ανάγκασαν να κάνει διακοπές μόνη χωρίς άντρα και παιδιά;

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν και η παρουσιάστρια ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η αγαπημένη συνήθεια όμως των τηλεθεατών θα είναι κατά πολύ αλλαγμένη, μια και τόσο η Αντωνία Καλλιμούκου, όσο και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δε θα βρίσκονται στο πάνελ της καθημερινής εκπομπής, που ήταν γνωστές για το γέλιο που προσέφεραν αλλά και την αισιοδοξία σε όλους.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Alpha και ενώ ήταν έτοιμη να ξεκινήσει τις διακοπές της, μια ημέρα μετά το φινάλε της εκπομπής της και συγκεκριμένα το Σάββατο 27 Ιουνίου με προορισμό φυσικά την Άνδρο.

Μόνη κι έρημη στην Αθήνα...

Ματαίωσε εξ ανάγκης τα σχέδιά της, αφού μια σειρά από επαγγελματικές υποχρεώσεις την αναγκάζουν να παραμείνει στην Αθήνα μακριά από τον μέλλοντα άνδρα της.

Εκείνος βρίσκεται ήδη στο νησί και την περιμένει όπως γράφει το people, αλλά αυτό θα συμβεί περίπου δυο ολόκληρες εβδομάδες μετά.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού You, απαθανάτισε το ζευγάρι στη Ραφήνα. Συγκεκριμένα η Ελένη πήγε τον Μάκη Παντζόπουλο εκεί το πρωί του Σαββάτου στις 4 Ιουλίου.

Ο ίδιος βρισκόταν εδώ από τις 28 Ιουνίου -πήρε το πρώτο καράβι και ήρθε όταν έμαθε για την ανατροπή των σχεδίων της αγαπημένης του για να την δει, αλλά και να περάσει μοναδικές στιγμές στο πλευρό της κόρης τους.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους θα κάνουν χωριστές διακοπές, μια και από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους είναι πραγματικά αχώριστοι.

Η Ελένη όμως συνεχώς λέει στους οικείους της πως δεν πιστεύει πως θα πρέπει να μείνει για τόσο χρονικό διάστημα εδώ, περνώντας περίπου δυο εβδομάδες στην πόλη και όχι στον παράδεισό της, στην Άνδρο, χωρίς να μπορεί να κρύψει στιγμή τον εκνευρισμό της.

Αν όλα όμως πάνε καλά, στα μέσα Ιουλίου θα βρεθεί με τα παιδιά της στο αγαπημένο της νησί και μαζί θα περάσουν ήρεμες οικογενειακές διακοπές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top