Έπιασε τιμόνι με στερημένη άδεια - Την «τσάκωσαν» με τετραπλάσιο ποσοστό αλκοόλης - Συνελήφθη 48χρονη

Έπιασε τιμόνι με στερημένη άδεια - Την «τσάκωσαν» με τετραπλάσιο ποσοστό αλκοόλης - Συνελήφθη 48χρονη

Μέλη της Αστυνομίας (Τροχαία Πάφου), ενώ διενεργούσαν χθες το απόγευμα τροχονομικούς ελέγχους σε περιοχές της Πάφου, αντιλήφθηκαν ένα αυτοκίνητο, το οποίο παραβίαζε κόκκινο φωτεινό σηματοδότη.

Το αυτοκίνητο ανακόπηκε για έλεγχο και από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι οδηγός ήταν γυναίκα ηλικίας 48 ετών.

Στην οδηγό διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με τελική ένδειξη 92μg αντί 22μg, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε με στερημένη άδεια οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και με ληγμένο πιστοποιητικό καταλληλότητας του οχήματος.

Η 48χρονη συνελήφθη, για τα αδικήματα της παρακοής διατάγματος Δικαστηρίου σε σχέση με την στέρηση της άδειας οδήγησής της, καθώς επίσης και για διάφορα εντάλματα προστίμου, που εκκρεμούσαν εναντίον της.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE